Čtyřměsíční Alvik

08.03.2014 15:53

Čas letí rychlostí blesku a Alík už oslavil čtyřměsíční narozeniny. :-)

Během února se stalo spoustu věcí, ale nebyl bohužel čas věnovat se webu. :-( Raději jsme s Alíkem venku, když už začíná být hezké počasí. 

Alík byl opět v České Kamenici na zahrádce, řádí a lumpačí tam pěkně, moc se mu tam líbí, takže teď s příbývajícím pěkným počasím tam snad budeme jezdit častěji. :-)

23. 2. jsme podnikli první delší výlet. Větruše -> Vaňovské vodopády. Počasí nám přálo, došli jsme tam a zpátky jsme se svezli autem. :-) Cesta v autě nedělá Alíkovi vůbec problém, lehne si nebo kouká z okénka. :-)

A asi nejdůležitější věc za uplynulý měsíc jsou první návštěvy cvičáku! Na cvičák chodíme do Mojžíře, což je část Ústí úplně na druhém konci, než bydlíme. Cvičák (https://www.pozitivnimotivace.cz/) nám byl ale doporučen, tak se časem naučíme třeba i zvládnout 40 minut v trolejbuse, zatím se vozíme autem. :-) Učíme se pomocí pozitivní motivace a začínáme vážně úplně od začátku. Oční kontakt, držení za obojek, hraní si. S každou návštěvou se požadavky stupňují, učíme se nové hry, jak na Alíka správně mluvit, jak s ním jednat, zkrátka jak Alíka něco naučit hravou formou se spoustou pamlsků. :-)